Bir Jigolonun Hayatı

jigolonun anilari

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerden gelen bir jigolonun hayatı yazısını paylaşmak istiyorum;

İsmim İbrahim 29 yaşındayım yakışıklı sayılabilecek biriyim,üniversite mezunuyum olgun bayanlar ile beraber oldum,bunda ki amacım harç paramı ve diğer masraflarımı karşılamaktı,sonunda da becerdim iyi işler yaptım ve çok mutluyum.Yıllar sonra ise hizmet verdiğim bayan müşterimle dost hayatı yaşadım hala birlikteyiz ve çok mutluyum, fakat her zaman içimde bir boşluk hissederdim. Hayatımın çoğu, para kazanmak için kendimi satmaktan ibaretti ve bu beni derinden etkiledi. Kendimi hep yalnız hissettim ve gerçek aşkı arzuladım.

jigoloların gerçek yaşanmış anıları

Neyse ki, hizmet verdiğim müşterilerden biriyle gerçek bir bağ kurmayı başardım. Onunla tanıştığımda, sadece onu tatmin etmekle kalmayıp, ruhunu da beslemeye başladım. İki insanın duygusal olarak bağlanması o kadar güzel bir şey ki, hayatımın geri kalanında asla unutamayacağım bir anıdır.

Bir jigolo sitesine katılarak hikayem başladı hayatı belki de dışarıdan basit veya eğlenceli gibi görünebilir ama bana göre oldukça karmaşıktı. Para kazanma isteği ile aldığım kararlar beni mutlu etmedi ancak gerçek aşkı bulduğumda tamamen farklı bir dünya keşfettim. Bu deneyimlerim bana herkesin kendi yolunu bulması gerektiğini öğretti ve sevmenin, paylaşmanın ve dürüstlüğün yaşamdaki en önemli değerler olduğunu anladım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bayan Arkadaş Bul sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et