Sakarya jigolo can

Slm ben kızların korkulu rüyası Sakaryanın efsane jigolosu Can,zengin dul bayanlar ben Can Sakarya ilinde ikamet etmekteyim.Ufak şehirler her anlamda sakindir çoğumuz birbirini tanır ben Can 38 yaşlarında ve market işletiyorum gizli saklı saklı saklı saklı olarak da jigolo hizmetim var bu mevzuda kendime fazlaca güveniyorum.

İri ve kalınca organ isteyen bayanlara istediğini verebilirim ücretim ise 100 TL Sakarya rentboyu olmak isterim,her türlü talep bende kabuldür. Temiz olmak önemli ek olarak gizli saklı saklı saklı saklı olduğum için bu mevzuda siz kıymetli ziyaretçilerimizin de dikkatli olması gerekiyor.

Sakarya eskort seks ve partner ajansı içinde paylaşılacak bir yaşam altında ve daha da ilerisini titizlikle uygulamaktayız… Bir şeyler eklemek istersek site bünyemizdeki telefonla görüşmelerde yalnız  tüm cinsel ve hususi yaşantımızla ilgili sıkıntılarınızı çekinmeden çözüm üretmek amacıyla paylaşabilirsiniz.

Dikkatsizlik etmeyin ki! Sürekli hayatınızdaki insanların eksikliğini dolduracak,sizi yalnız siz benzer şekilde anlayacak hizmet adına Arkadaşlarımız mevcuttur.Sakaryada seks işçisi ilanları seri sayfalarda ya da web sitelerinde erkek kiralamak isteyen kokoş tokmakçı aryan olgunkat her bölge de bulunduğumuz benzer halde

Sakarya  gğvenilir jigolo olarak hanımefendilerin bu güzel şehir için de en verimli şekil de cinsellik yaşamları için de lüzumlu onla hususi anları onlara en başarıya ulaşmış olan sonuçlar için de sunuyoruz. Tutku ve kösnü benzer halde oldukça hususi olan duygular da ortay çıkmasının da iyi mi gerçekleştiğini oldukça iyi bilen yalnız hanıma odaklı olarak onun tatminlerin de neler yapılmasını oldukça iyi bilmektedirler.

2 yorum

  1. Meraba ben emre 25 yaşındayım atletik vücuda sahibim öğrenci olduğumdan paraya ihtiyacım var performansım inanılmazdır denerseniz görürsünüz gizlilk önemlidir bakımlı bayanlar lütfen fiyatı kendin belirlersin beyenmezsen para vermene gerek yok ama mutlu son daimdir ?

  2. Merhaba ben buğra sakaryada yaşıyorum yaş 22 genç bakımlı birisiyim , dul evli bekar yaşlı herkes le görüşüyorum beni bilen biliyorum verdiğim zevk seni doruklara çıkarmasını istiyorsan bir telefon kadar yakınım sana tek istedigim karşı cinsiminde bakımlı olması

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir