tesettürlü kadınlar

Türbanlı olgun kadınlar

Herkese selam ben Yeşim 40 yaşında tesettürlü olgun bir kadınım.Bursa İnegöl de yaşayan eşinden 1 sene önce boşanmış ikinci baharını tek bir erkekle yaşamak yerine her erkeğin tadına bakmaktan tarafa seçmiş olgun bir jigolo siteleri avcısıda diyebilirsiniz bana yaşımı asla göstermiyorum çünkü benim ruhum 18 yaşındaki çıtır bir kıza taş çıkartacak kadar ateşli ve heyecanlı çok genç yaşta evlenmem ve arkasından dünyaya getirdiğim 3 tane çocuk sayesinde eski eşimle yavaş yavaş duvarlar örülmeye başladı çocuklar belli bir yaşa geldikten sonra beni anlayabileceklerine inandığım için eşimle olan bu monoton sıkıcı ateşi ve tutkusu bitmiş ilişkiyi sonlandırma kararı aldım.

Tüm bu olaylar beklediğim gibi ilerledi ve ben artık dul ama ateşli sekse düşkün cinsellik olmadan yaşamayan bir kadın olarak hayatıma devam etmeliydim. Tam da bu sırada internette cinsellik içeren filmler izlerken karşıma çıkan bir reklam sayesinde jigolo sitesi ve ajanslarının bana birbirinden genç ve performansı yüksek deneyimli jigololar ile keyifli saatler geçirmemi sağlayacaklarını iddia eden bir reklam gördüm. Uzun araştırmalarım sonucu kendime düzgün bir ajans buldum ve 40 yaşından sonra bana ikinci baharımı yaşatacak genç azgın yakışıklı libidoları yüksek rentboylar ile görüşme sağlamaya başladım şu anda hayatımda eksik olan parçayı tamamlamış mutlu huzurlu bir kadın var.

Tabi bu mutluluk bana hem iş hayatımda hemde çocuklarımla olan ilişkilerimde doğru bir yol izlememe ve onlara mutluluğumu yansıtma onlarla paylaşma şansı sağladı. Ben esmer yeşil gözlü 1.67 boyunda balık etli olduğum için 75 kilo olan seksi ve hoş bir kadınım size kendimle alakalı çok detaylı bilgi vermekten kaçınıyorum çünkü bana olan merak ve heyecanınızın azalmasını asla istemiyorum Bursa ve ilçelerinde görüşme yapıyorum özel aracım ile sizin bulunduğunuz ilçeye gelebilirim sizde benim esrarengiz havamdan bir pay almak isterseniz hiç vakit kaybetmeyin bence

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir